Turistička organizacija Bijelo Polje

RESTORAN GOJA

Foto:Restoran Goja

Restoran Goja je restoran, nacionalne kuhinje, interesatne arhitekture,  u čarobnom  ambijentu koji lijepim posebno čini rijeka Lim, koja protiče neposredno pored restorana.  Objekat ima baštu, koja se pruža duž riječne obale, sve ostalo je doživljaj koji treba sebi priuštiti, odmor i mir koji vas čeka . Dobrodošli!

HOTEL ROYAL

Hotel Royal se nalazi u centru Bijelog Polja, posjeduje deset luksuzno opremljenih soba. U sklopu hotela se nalazi poznata pecerija Rojay i parking koji je besplatan za goste. Dodjite i uvjerite se u visoki kvalitet naše usluge.

 

HOTEL BALI MOUNTAIN RESORT

HOTEL BALI MOUNTAIN RESORT se nalazi na 20 km od Bijelog Polja, selo Orahovica - Sutivan. Skretanje sa magistralnog puta Bijelo Polje - Prijepolje pored škole 9 Maj Sutivan. Očekuje vas nevjerovatna arhitektura, opremljenost soba, restoran, unutrašnji i spoljašnji bazen, bungalovi. Naša posebnost je kuhinja, hrana je domaća i dolazi od vrijednih domaćina iz sela Orahovica.

 

HOTEL DVOR

Hotel Dvor je primjer tradicionalne arhitekture, odlične usluge i kvalitetne kuhinje. Prijatan ambijent za vas, vašu porodicu, prijatelje i poslovne partnere. Dobrodošli !