Turistička organizacija Bijelo Polje

STARA KRČMA BOŽOVIĆ

Foto:Stara krčma Božović

Stara krčma " Božović" je spoj tradicionalnog i modernog, nalazimo se neposredno pored magistralnog puta Bijelo Polje - Berane u mjestu Zaton, na nekih 12 km od Bijelog Polja. Nacionalna kuhinja, ljubazno osoblje, su neki od razloga da nam ukažete povjerenje a mi da povjerenje opravdamo. Naš objekat ima na  raspolaganju pored restoranskog dijele i svečanu salu za svadbe, rodjendane, krštenja . Dobrodošli 

HOTEL FRANCA

Hotel Franca se nalazi u samom centru grada i predstavlja najsavremeniji i najluksuzniji hotel u Bijelom Polju. Svrstan je u kategoriju hotela sa četiri zvjezdice, tako da mu se na enterijeru, komforu i funkcionalnosti može pozavidjeti.

 

HOTEL ROYAL

Hotel Royal se nalazi u centru Bijelog Polja, posjeduje deset luksuzno opremljenih soba. U sklopu hotela se nalazi poznata pecerija Rojay i parking koji je besplatan za goste. Dodjite i uvjerite se u visoki kvalitet naše usluge.

 

HOTEL DVOR

Hotel Dvor je primjer tradicionalne arhitekture, odlične usluge i kvalitetne kuhinje. Prijatan ambijent za vas, vašu porodicu, prijatelje i poslovne partnere. Dobrodošli !