Turistička organizacija Bijelo Polje

HOTEL BALI MOUNTAIN RESORT

Foto:HOTEL BALI

HOTEL BALI MOUNTAIN RESORT se nalazi na  20 km od Bijelog Polja, selo Orahovica - Sutivan. Skretanje sa magistralnog puta Bijelo Polje - Prijepolje pored škole "9 Maj" Sutivan. Očekuje vas nevjerovatna arhitektura, opremljenost soba, restoran,  unutrašnji i spoljašnji bazen, bungalovi.  Naša posebnost je kuhinja, hrana je domaća i dolazi od vrijednih domaćina iz sela Orahovica. 

    Osnovne informacije

    HOTEL BALI MOUNTAIN RESORT

  • Adresa: Sutivan bb, selo Orahovica
  • Telefon: +381 64 4961147
  • Radno vrijeme: 24h
  • Broj zvezdica:
  • Website: www.bali.rs
HOTEL FRANCA

Hotel Franca se nalazi u samom centru grada i predstavlja najsavremeniji i najluksuzniji hotel u Bijelom Polju. Svrstan je u kategoriju hotela sa četiri zvjezdice, tako da mu se na enterijeru, komforu i funkcionalnosti može pozavidjeti.

 

HOTEL BALI MOUNTAIN RESORT

HOTEL BALI MOUNTAIN RESORT se nalazi na 20 km od Bijelog Polja, selo Orahovica - Sutivan. Skretanje sa magistralnog puta Bijelo Polje - Prijepolje pored škole 9 Maj Sutivan. Očekuje vas nevjerovatna arhitektura, opremljenost soba, restoran, unutrašnji i spoljašnji bazen, bungalovi. Naša posebnost je kuhinja, hrana je domaća i dolazi od vrijednih domaćina iz sela Orahovica.

 

HOTEL ROYAL

Hotel Royal se nalazi u centru Bijelog Polja, posjeduje deset luksuzno opremljenih soba. U sklopu hotela se nalazi poznata pecerija Rojay i parking koji je besplatan za goste. Dodjite i uvjerite se u visoki kvalitet naše usluge.