Turistička organizacija Bijelo Polje

HOTEL DVOR

Foto:HOTEL DVOR

Idealno mjesto za smještaj poslovnih gostiju i turističkih posjetilaca. Hotel Dvor prati trendove savremenog života. Mi smo tu da opravdamo sva Vaša očekivanja, da Vam ponudimo vrhunsku uslugu i učinimo da vrijeme provedeno kod nas zaista bude posebno. Na raspolaganju su sobe (apartmani, jednokrevetne, dvokrevetne...). U okviru hotela su restoran (do 150 mjesta), svečana sala (170 mjesta), sala za sastanke. Akcenat je na jednostavnim i lijepim sadržajima i domaćoj atmosferi. Za sve goste je obezbijeđen parking.

    Osnovne informacije

    HOTEL DVOR

  • Adresa: Rakonje bb
  • Telefon: +382 69 111 444
  • Radno vrijeme: 07h - 00h
  • Broj zvezdica:
  • Website: www.hoteldvor.me
HOTEL FRANCA

Hotel Franca se nalazi u samom centru grada i predstavlja najsavremeniji i najluksuzniji hotel u Bijelom Polju. Svrstan je u kategoriju hotela sa četiri zvjezdice, tako da mu se na enterijeru, komforu i funkcionalnosti može pozavidjeti.

 

HOTEL BALI MOUNTAIN RESORT

HOTEL BALI MOUNTAIN RESORT se nalazi na 20 km od Bijelog Polja, selo Orahovica - Sutivan. Skretanje sa magistralnog puta Bijelo Polje - Prijepolje pored škole 9 Maj Sutivan. Očekuje vas nevjerovatna arhitektura, opremljenost soba, restoran, unutrašnji i spoljašnji bazen, bungalovi. Naša posebnost je kuhinja, hrana je domaća i dolazi od vrijednih domaćina iz sela Orahovica.

 

HOTEL ROYAL

Hotel Royal se nalazi u centru Bijelog Polja, posjeduje deset luksuzno opremljenih soba. U sklopu hotela se nalazi poznata pecerija Rojay i parking koji je besplatan za goste. Dodjite i uvjerite se u visoki kvalitet naše usluge.