Turistička organizacija Bijelo Polje

RESTORAN UŠĆE

Foto:RESTORAN UŠĆE

Turistička organizacija Bijelo Polje proglasila je restoran "Ušće" najboljim u 2021. godini.

Priznanje je uručeno vlasniku Momčilu Duloviću.

“Pozicioniran na ušću Bistrice i Lima, uz samu obalu, restoran ‘Ušće’ omogućava svima koji ga posjete da dožive ono najbolje, a to je spoj tradicije, magične prirodne ljepote i jedinstvenog gastronomskog iskustva. Smatram da je upravo to ono što nas je predodredilo za ovakvo priznanje, koje je zaista velika potvrda rada i ulaganja, kako za mene kao mladog ugostitelja, tako i za cjelokupan kolektiv. Tako da ćemo se truditi da u narednom periodu opravdamo taj epitet najboljeg restorana i to još boljom i inovativnijom ponudom hrane, ali i ljubaznošću i dobrom uslugom”, istakao je Dulović na svečanosti organizovanoj u čast najboljih u ugostiteljstvu i turizmu.

Hvala Turistickoj organizaciji Bijelo Polje.

HOTEL ROYAL

Hotel Royal se nalazi u centru Bijelog Polja, posjeduje deset luksuzno opremljenih soba. U sklopu hotela se nalazi poznata pecerija Rojay i parking koji je besplatan za goste. Dodjite i uvjerite se u visoki kvalitet naše usluge.

 

HOTEL FRANCA

Hotel Franca se nalazi u samom centru grada i predstavlja najsavremeniji i najluksuzniji hotel u Bijelom Polju. Svrstan je u kategoriju hotela sa četiri zvjezdice, tako da mu se na enterijeru, komforu i funkcionalnosti može pozavidjeti.

 

HOTEL DVOR

Hotel Dvor je primjer tradicionalne arhitekture, odlične usluge i kvalitetne kuhinje. Prijatan ambijent za vas, vašu porodicu, prijatelje i poslovne partnere. Dobrodošli !